Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Noční ŠD2 Tisk E-mail
Napsal Administrator   

Informace:

V pátek 4. června 2010 od 18:30 hodin se sejdou ve školní družině 2 žáci k „Noční družině“. Akce je ukončena v sobotu 5. června v 8:00 hod.

Děti na tuto akci potřebují: spací pytel nebo deku, polštářek, převlečení na spaní, hrníček na čaj, hygienické potřeby a na sobotní snídani např. sušenku apod.

Na děti čeká spousta her na hřišti nebo na sále školy, opékaní vuřtů a další činnosti. Vybíráme 40,- Kč na zakoupení občerstvení, vuřtů a odměn pro děti.

Průběh:

Chladný a deštivý týden před „noční družinou“ vzbuzoval trochu obavy a byla připravena i mokrá varianta. Naštěstí se počasí umoudřilo a za pěkného pátečního podvečera proběhly všechny plánované aktivity k velké spokojenosti dětí i vedoucí vychovatelky Magdy Vaňkové, které asistovala paní ředitelka.

Děti absolvovaly sportovně-vědomostní soutěž, rozhlédly se po mšenském okolí z ochozů věžičky školní budovy, a před opékáním špekáčků, je čekala ještě řada her, soutěží a sladkých odměn na hřišti za školou. A protože čas při aktivitách neúprosně utíkal, musely se děti (k jejich velké nelibosti) začít pomalu připravovat do improvizovaných „hajan“. 

Ráno po svačince ještě obdržely nějakou tu maličkost z „kouzelné“ brašny a začaly se pozvolna rozprchat s rodiči do svých domovů.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 10 červen 2010 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5063335
designed by www.madeyourweb.com