Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Den Země 2008 Tisk E-mail
Napsal Administrator   

Den Země - 22.4.

Celoškolní projekt ke Dni Země proběhl 23.4. Učitelé a žáci vyrazili za poznáním do okolních lesů. Žáci prováděli různě zaměřené činnosti a také naplňovali heslo "Ukliď svůj svět" sběrem odpadků, které rozhodně do lesa nepatří.

Zpravodajství:

Den začal tím, že se na školním hřišti sešla celá škola. Každý si našel vedoucího své skupiny, kterou si žáci v pondělí vybrali.Při nástupu na hřišti nám paní ředitelka a p.uč.Sobotková vysvětlily, co máme dělat a samozřejmě nám nezapoměly říct, že se máme chovat slušně. Po proslovu jsme se rozutekli po skupinách na svá stanoviště. My jsme žádné neměli, protože naše skupina si stanovila trasu a vypracovávala zpravodajství o průběhu dne. Cestou jsme jako všichni museli sbírat odpadky do pytlů s nápisem "Clean up the World". Každa skupina měla jinou náplň dne např. dějepisci, výtvarníci, novináři, hudebníci, básníci, přírodopisci, cizinci a truhláři.....
Jelikož jsme byli novináři, ptali jsme se všech účastníků tohoto projektu: Jak se jim to líbí, jestli by se radší učili, jestli vědí, co je Den Země apod. Všechny jsme si oběšli a udělali poznámky. Také jsme pořídili pár pěkných fotek. Po sběru informací, materiálu a odpadků jsme se vrátili do školy a z celého projektu tvoříme prezentaci. Všichni pilně pracovali, což bylo vidět na množství odpadků v pytlích i z výsledků práce skupin, které budou ještě prezentovány na sále školy. Podle odpovědí na naše dotazy se projekt dětem líbil.

Pernikářová A., Hanzlová A. pro ZŠ Mšeno

Pokračování obrazové dokumentace ZDE

Aktualizováno ( Čtvrtek, 10 červenec 2008 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5064692
designed by www.madeyourweb.com