Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Florbalový turnaj na Mělníku Tisk E-mail
Napsal Administrator   

V typicky podzimním počasí se 3. listopadu vypravila brzy ráno družstva chlapců a dívek reprezentovat mšenský florbal v základním kole okresního florbalového turnaje na Mělníku. Pořadatelé z DDM Mělník trochu podcenili oblíbenost této bleskové a kombinační hry, a tak se ve dvou menších tělocvičnách ZŠ J.Matiegky tísnila téměř stovka florbalistů (7 týmů) a více než šedesát florbalistek (6 družstev). Pouze vítězové obou kategorií si zajistili postup do tříčlenného okresního finále v Neratovicích.

CHLAPCI - 3. místo:

V prvním utkání nastoupili naši borci proti domácímu týmu ZŠ J.Matiegky a po úvodním oťukávání si vynutili převahu, kterou dokázali přetavit ve dvoubrankové vedení, které si ve druhé půli s přehledem pohlídali. Po tříhodinovém čekání na utkání se ZŠ Pšovka ztěžkli našim hráčům nohy a vůbec se jim nepodařil vstup do zápasu, a soupeři věnovali dvoubrankové vedení. Poté několika nepřesnými výroky zabrnkal na psychiku kluků rozhodčí a bylo po koncentraci. Naštěstí v závěru se jim podařilo snížit a díky většímu počtu vstřelených branek postoupili do semifinále, kde na ně čekal jasný favorit turnaje - ZŠ Seifertova. Chlapci hráli daleko lépe než proti Pšovce, ale soupeř byl nad jejich síly.

Mšeno - Matiegka ... 3:1 (3:1) - Boček, Valenta, Guttenberg

Mšeno - Pšovka ... 3:5 (1:3) - Guttenberg 2, Červinka

Semifinále: Mšeno - Seifertova ... 1:5 (0:3) - Guttenberg

DÍVKY - 6. místo:

Dívky sehrály dvě téměř stejná utkání, bohužel obě se smutným koncem pro naše bojovnice. V obou zápasech dokázaly dívky smazat dvoubrankové vedení soupeřek, ale v závěrečném snažení, kdy chtěly strhnout vítězství na svou stranu, zapomínaly na obrannou činnost a inkasovaly rozhodující údery.

Mšeno - Matiegka ... 3:4 (0:1) - Stejskalová M., Drebitková, Stejskalová V.

Mšeno - Pšovka ... 3:5 (0:2) - Drebitková 2, Vejvodová

Pro oba týmy to byla cenná zkušenost a za rok se určitě znovu zúčastníme.

Aktualizováno ( Úterý, 03 listopad 2009 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5064352
designed by www.madeyourweb.com