Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

E-learning na ZŠ Mšeno Tisk E-mail
Napsal Administrator   

30.10.2008 byl spuštěn první e-learningový kurz na ZŠ Mšeno. Žáci 9.tříd volitelného předmětu Informatika se zapsali do kurzu Teorie IT a odevzdali svůj 1.úkol. Tímto dnem mají možnost studovat online kurz Teorie IT.

E-learning je forma vzdělávání využívající multimediální prvky - prezentace a texty s odkazy, animované sekvence, video snímky, komunikaci s učitelemm a spolužáky, testy a úkoly v systému pro řízení studia.

Na školní webové prezentaci je odkaz do studijního prostředí Moodle (www.zsmseno.cz/moodle). Školní Moodle je přejmenován na SMOODLA.

SMOODLA - logo

Moodle.org

Moodle je softwarový balík určený pro podporu prezenční i distanční výuky prostřednictvím online kurzů dostupných na WWW. Moodle je vyvíjen jako nástroj umožňující realizovat výukové metody navržené v souladu s principy konstruktivisticky orientované výuky. Moodle umožňuje či podporuje snadnou publikaci studijních materiálů, zakládání diskusních fór, sběr a hodnocení elektronicky odevzdávaných úkolů, tvorbu online testů a řadu dalších činností sloužících pro podporu výuky. (převzato z www.moodle.cz)

Aktualizováno ( Čtvrtek, 30 říjen 2008 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

skola_kvet2.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5062951
designed by www.madeyourweb.com