Menu Content/Inhalt
Hlavní stránka arrow Aktuality + foto arrow Archiv- šk. rok 2015/2016 arrow Škola v přírodě - 5. tř. a 2.A

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Škola v přírodě - 5. tř. a 2.A Tisk E-mail
Napsal Mgr. Renata Kůtková   

21. - 25. 9. 2015

Poslův Mlýn u Doks

Škola v přírodě - Poslův Mlýn

V pondělí 21.9 odjeli žáci V. a II.A třídy na školu v přírodě do RA Poslův Mlýn u Doks. Celý pobyt probíhal pod heslem "Ve zdravém těle zdravý duch". Téměř veškeré aktivity se odehrávaly na čerstvém vzduchu, včetně výuky. Děti zažily spoustu zábavy při různých soutěžích, sportovních hrách a na výletech.

Při besedě v Muzeu Čtyřlístku zhlédly i tři krátké filmy. Další den jsme se odebrali na pěší výlet do Starých Splavů, kde už na nás čekaly lektorky z Ekocentra Koniklec. Připravily žákům terénní program Cesta bažinou a tajgou v okolí Máchova jezera, při kterém žáci pozorovali dalekohledy vodní ptactvo, naučili se rozeznávat některé méně známé rostliny. Kromě různých druhů lišejníků objevili jmelí a na okraji bažiny dokonce i masožravku. Ač nám ten den počasí nepřálo a po túře v holinkách nožičky bolely, přesto pár statečných se další den odebralo na 6 km vzdálený hrad Bezděz.

Někteří jedinci dokonce nelenili a každé ráno vstali o půl hodinky dřív a chodili běhat do blízkého lesa.
Všichni si odvezli spoustu zážitků a odměn. Děkujeme tímto rodičům, kteří přispěli bonbóny, lízátky a dalšími drobnostmi.

Aktualizováno ( Pondělí, 28 září 2015 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5064720
designed by www.madeyourweb.com