Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

McDonald´s Cup 2015 Tisk E-mail
Napsal Mgr. Zdenek Dvořák   

Ve středu 29. dubna se v Neratovicích uskutečnilo okresní finále McDonald´s Cup ve fotbale pro žáky 4. - 5. tříd ZŠ. Protože naše škola jasně vyhrála okrskové kolo, zúčastnili jsme se turnaje i my. Hrálo se na umělé trávě místního FK za účasti 6 mužstev.

Ve skupině jsme nejprve přehráli Veltrusy 2 : 1, branky dali Horník a Heidler. Ve druhém zápase a tím i bojem o finále, jsme narazili na největšího favorita - domácí 2.ZŠ. Po vyrovnaném prvním poločase kluci nakonec prohráli 3 : 0, avšak po velmi bojovném a fotbalově krásném utkání. Kluci se vydali ze všech sil a tím, že nebyli hráči na střídání, jsme v boji o 3. místo podlehli 3. ZŠ Neratovice vysoko 7 : 0. Hráči už opravdu nemohli, navíc soupeř neustále střídal dvojice i trojice.

Celkově jsme tedy obsadili krásné 4. místo. Turnaj jasně vyhrála domácí 2. ZŠ. O velký úspěch se zasloužili: brankář Alex Janoušek, kapitán Lukáš Horník, obránci Kuba Zabilanský, Luboš Vettlý, Kristýna Dvorščíková a Radunka Zelenková, útočníci Honza Heidler, Adam Hanuš a Martin Pokorný. Na závěr chci ještě připomenout, že úspěch není náhodný. Vždyť před dvěma roky, když tito hráči byli ve 3. třídě, dosáhli již tehdy podobného výsledku.

Úterý 21. dubna 2015

Žáci mšenské školy se zúčastnili základního kola tradičního turnaje McDonald´s Cup v minifotbalu. Na Mělník odjely týmy mladších (1. až 3. třída) a starších (4. a 5. třída) kategorií 1. stupně.

Mladším se tolik nedařilo a skončili na 3. místě.

Výborného výsledku dosáhli žáci starší kategorie, kteří celý turnaj vyhráli a postoupili do okresního finále, které se hraje 29. dubna v Neratovicích /celkově 4. místo).

Umístění v Neratovicích:
1.místo - ZŠ Ing. M.Plesingera – Božinova Neratovice
2. místo - ZŠ Generála Klapálka, Kralupy
3. místo - ZŠ 28. října, Neratovice
4. místo - ZŠ Mšeno
5. – 6. místo - ZŠ Jungmannovy sady, Mělník
5. – 6. místo - ZŠ Veltrusy

Aktualizováno ( Pátek, 01 květen 2015 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5064253
designed by www.madeyourweb.com