Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Envirosbory Tisk E-mail
Napsal Mgr. Jiřina Trunková   

I učitelé se učí

Ve dnech 23. – 25. 11., tedy celý víkend, se učitelé naší školy zúčastnili několika seminářů v rámci projektů financovaných z EU pod názvem Envirosbory.

Seminář se konal nedaleko Kladna v příjemném prostředí hotelu Astra. Po příjezdu jsme zjistili, že se školit nebudeme sami, ale společně s dalšími třemi školami. Účastníci byli nejprve rozděleni podle oborů, resp. na prvo - a druhostupňové. Během tří dnů jsme se dozvěděli o udržitelnosti zdraví a lidské psychiky, přírodního a kulturního bohatství, ekonomice. A abychom se neučili jen teorii, mohli jsme si prakticky vyzkoušet první pomoc, zachránit havarovaný školní autobus (to nebyl právě příjemný zážitek), ale také vyjít na přírodovědnou procházku nebo si uvařit vlastní krásně voňavé dárkové mýdlo.

Abychom využili každé volné chvilky, vydali se někteří do nedalekých Lán navštívit park prezidentské vily, kde bohužel již bylo zavřeno, neboť je po sezóně. Navštívili jsme tedy místní hřbitov a Muzeum TGM. V dalších zbývajících volných chvílích jsme relaxovali plaváním v bazénu a později ve vířivce.

Můžeme tedy konstatovat, že jsme víkend prožili velmi aktivně, dozvěděli jsme se mnoho nových informací, zahráli si „jako malé děti“ a navíc jsme se seznámili s dalšími kolegy z jiných škol.

Mgr. Jiřina Trunková

Aktualizováno ( Úterý, 27 listopad 2012 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5064204
designed by www.madeyourweb.com