Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Noc na zámku - 1. A a 1. Sp Tisk E-mail
Napsal Mgr. Renata Kůtková   

Jak jsme spali na zámku

V pondělí 25. 6. se děti z 1.A a ze speciální třídy pod dozorem paní učitelky Kůtkové a paní učitelky Palkoskové vypravily na pěší výlet do Lobče. Čekal je nevšední zážitek - noc na zámku. Hned po zdolání šestikilometrové trasy navštívily nejprve Muzeum Eduarda Štorcha, kde je čekalo vyprávění o pravěku, děti si prohlédly mamuta, pravěké lovce, pazourky a spoustu dalších zajímavostí z dávných dob. Na závěr si vytvořily svůj „pravěký podpis".

Pak už si to výletníci namířili přímo na zámek, kde se ubytovali. V překrásném zámeckém parku čekalo děti občerstvení a také bojová hra, kde si mohly vyzkoušet svoje znalosti z pohádek. Při večerním táboráku se opékaly vuřty a zpívaly veselé písničky. A pak už hajdy na kutě. Ale kdepak, to by bylo brzy, přeci ještě stezka odvahy!!! No, jo, ty paní učitelky si nedají pokoj. Děti překonávaly svůj strach na zámecké půdě, kde při svitu svíček a tajuplném houkání (asi místní strašidlo) se musely podepsat. Většina z nich to zvládla na jedničku, a pak už následoval zasloužený odpočinek a ráno hurá zase zpátky do školy.

Za krásný výlet děkujeme hlavně rodině Šimonkových a manželům Pavlíkovým, kteří veškeré občerstvení a ubytování, i návštěvu muzea zajistili a zároveň sponzorovali. Poděkování patří také maminkám, které pro děti napekly na přilepšenou. Opravdu jsme se měli královsky!!!!!

 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

skola_kvet2.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5064619
designed by www.madeyourweb.com