Menu Content/Inhalt
Hlavní stránka arrow Aktuality + foto arrow Archiv - šk. rok 2011/2012 arrow Pohár ministra školství ve florbalu - chlapci

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Pohár ministra školství ve florbalu - chlapci Tisk E-mail
Napsal Administrator   

Pohár ministra školství ve florbalu

Celostátní soutěže o Pohár ministra školství ve florbalu 2012 se účastní více než 1200 družstev ze základních škol v celé České republice.

Naše ZŠ bude také u tohoto projektu. Základního okresního kola se zúčastní chlapecké i dívčí družstvo především ze žáků a žákyň 8. a 9. třídy.

CHLAPCI: (soupiska a rozpis + výsledky)

Místo konání: Areál plaveckého stadionu Kralupy nad Vltavou
Datum: 7. 3. 2012

Na náročnou anabázi do Kralup se vydali chlapci s mírnými obavami, protože rozlosování skupin jim nebylo příliš přívětivé. Ve skupině je čekala dvě mužstva z Kralup, kde má florbal nejdelší tradici a zázemí v regionu, a nejlepší tým okresu - III. ZŠ Neratovice z nedávného ORION Cupu 2012.

Ve svém zahajovacím utkání hoši smetli ZŠ Třebízského Kralupy nejvyšším rozdílem v turnaji 7:0 (5:0), kdy předvedli několik pěkných akcí a pohotových zakončení. Slibný začátek a střelecky se prosadili: Kolumpek 2, Šperl 2, Živný, Douša a Ležal Lu.

Utkání proti ZŠ Revoluční Kralupy bylo jako den a noc proti úvodnímu střetnutí. Chlapci, pod dojmem útočné kanonády, nechávali obrannou dvojici napospas šikovným útočníkům soupeře. Nedůrazem v obsazování jsme soupeři ulehčovali situaci a skóre utěšeně narůstalo v náš neprospěch - 0:6 (0:2).

Ve 3. utkání (proti pozdějšímu vítězi turnaje) už hráli ZŠ Mšeno-boys daleko opatrněji a důsledněji v obraně. Nehrnuli se bezhlavě do útočení a drželi se ve hře až do chvíle, kdy se jim podařilo snížit na 1:2 po střele Múčky, kterou tečoval Ležal Li. za záda obrovského brankáře Neratovic. Snaha po vyrovnání vedla opět k vysunutí aktivity kupředu a otevřená zadní vrátka, která soupeř trestal - 1:5 (0:2).

Chlapci odehráli svůj standard a navíc získali spoustu zkušeností a zážitků z opravdového florbalu (velké hřiště, hra 5+1, rozhodčí, kvalitní soupeři).

DÍVKY: (soupiska a rozpis)

Foto 7. 3. 2012 - Kralupy n./Vltavou - CHLAPCI

Aktualizováno ( Čtvrtek, 15 březen 2012 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5064627
designed by www.madeyourweb.com