Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Sobotní vycházka ŠD Tisk E-mail
Napsal Magda Vaňková   

Poznej své okolí

V sobotu 16. října 2010 jsme se sešli ve 12.30 u hasičské zbrojnice. Rodiče nás potom odvezli na rozhlednu na Vrátenské hoře. Po výstupu na rozhlednu jsme toho, díky zatažené obloze, mnoho neviděli, ale i tak to byl hezký zážitek. Naše kroky pak mířily přes „Fučík“ na pověstmi opředený hrad Houska. Kastelán hradu nás provedl po svém „království“ a na závěr nás čekalo setkání s pekelnými mocnostmi ve sklepení pod hradem. Některé děti s velkými obavami sestupovaly po schodišti dolů a s úlevou přijaly zprávu, že momentálně čerti rokují na Islandu. Po náročné cestě pro nás opět přijeli rodiče a zajímavá vycházka byla u konce. Příště nás možná čeká cesta vlakem ...

Chtěla bych poděkovat rodičům Zelenkových, kteří nás dopravovali na minulou i tuto vycházku, a i dalším rodičům, kteří nás odvezli nebo přivezli z kokořínské a této vycházky.

Info před akcí:

Děti na tuto akci musí mít vhodnou obuv, přiměřené oblečení k aktuálnímu počasí, pití a svačinu, (20 ,- Kč vstupné na rozhlednu bude hrazeno ze Sdružení RPZŠ Mšeno a 50,- Kč vstupné na hrad je poskytnuto sponzorským darem od p. Z. Pavlíkové-Šimonkové).

Vzhledem k náročnosti trasy, prosím rodiče, kteří by byli ochotni nás odvézt na Libovice a další, kteří by byli ochotni pro nás přijet na Housku a odvézt nás zpět do Mšena.

Aktualizováno ( Pondělí, 18 říjen 2010 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5064460
designed by www.madeyourweb.com