Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Výlet 9. třídy: Doksy Tisk E-mail
Napsal Mgr. Hana Dusílková   

Výlet na rozloučenou

Byla to bomba, super, nejlepší výlet, co jsme kdy zažili. Výlet doprovázený adrenalinovými zážitky díky skupině Activities 4You se prostě nedá srovnat se žádným jiným. Šli jsme z jedné akce do druhé. Pár minut po příjezdu jsme začali s nízkými lany, překonávali "elektrický plot", což bylo lano asi 1,50m nad zemí a dostat se přes něj bez dotyku a podlézání byl úkol skoro nadlidský, ale my se s ním vypořádali. Sice nám to trochu trvalo, není divu, první úkol byl prostě na rozehřátí. Následovala pavučina skrz kterou jsme se museli dostat ve skupinách, jen každý jinou cestou. Zdálo se to primitivní, ale některé otvory prostě k prolezení nebyly, holt gumoví nejsme, ale i tak jsme s úspěchem úkol zdolali.
Lukostřelba do terče, sítě či stromu ( jak se komu povedlo) a bungeerunning následovaly v zápětí. Druhé jmenované je běh na pružném laně, které se prostě vrací v momentu, kdy to nejméně čekáte, takže umístění kuželu do co největší dálky bylo spjato se značným úsilím všech zúčastněných.
Konečně zmiňovaná nízká lana a "dálnice" z různých překážek na nás čekala odpoledne. Abychom to neměli tak jednoduché, začali jsme rozplétáním gordického uzle - podařilo se a hurá na překážky - ufonci, kříž, letadélko - to už známe a víme, jak na to.
Na večerní hru jsme dostali pravé čepice Večerníčka. Byli jsme zvědaví, co nás čeká. Večerníček se nekonal, spíše ruská ruleta. Překvapení pod čepicí se totiž po dopadu ruky dost často měnilo v nepřehlédnutelný vlasový balzám žluté barvy a lepkavé konzistence, prostě vajíčko se nezapře.
Druhý den jsme začali ve větších výškách, a to přímo desetimetrových. Provazový žebřík, překážka a na koni trumpetka vítězství. Většina se nás odhodlala, ale lehké to rozhodně nebylo, na druhou stranu musíme říct, že baletky by našim figurám ve větvích asi vážně záviděly.
Z celkového výčtu zbývá paintball aneb počítačová hra ve skutečnosti. Kluci se vžili do svých rolí a do hry se vrhli naplno, ale nutno přiznat, že i děvčata si hezky zahrála a ve hře o bombu uspěla.
Večer byla naplánovaná bojovka, která byla pro všechny dost netradiční. Přece jen toulat se po okolí Máchova jezera se zavázanýma očima, překračovat a podlézat různé překážky a soustředit se pouze na svůj sluch, to není nic lehkého, navíc když o půlnoci začíná "skok do nového života". Není třeba psát víc. My všichni víme, co to znamenalo a ostatní se mohou nechat překvapit .
Abyste si nemysleli, že jsme celou dobu neměli ani chvilku oddychu, tak to zase ne. Čas na pouť a autodrom či koupání u nafukovacích atrakcí jsme si bohatě užili.

Odkaz na reakce žáků 9. třídy v návštěvní knize Activities 4you

Aktualizováno ( Úterý, 22 červen 2010 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5060708
designed by www.madeyourweb.com