Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Čarodějnický rej Tisk E-mail
Napsal Mgr. Hana Dusílková   

Pátek 30. 4. 2010 se žáci 1. stupně nastrojili za různé příšerky a čarodějnice a vydali se společně s dětmi z mateřské školky na čarodějnický průvod městem. Poté na ně čekalo na hřišti za školou velké množství soutěží, které si pro ně připravili žáci 9. třídy.

Čarodějnice - článek od M. Drebitkové z 9. třídy

Čarodějnice jsme zahájili průvodem, když jsme se sešli u školy a pokračovali jsme na náměstí a poté zpátky ke. Během naší cesty mělo plno lidí mělo připraveno fotoaparáty a fotilo ty úžasné převleky, které měly děti a paní učitelky na sobě.
Když jsme se blížili ke škole, tak děti uslyšely muziku a jen čekaly, co uvidí za atrakce, které pro ně připravil 9. ročník.
Bylo tam například: házení kroužků na tyč, podlézání pod tyčí, skákání v pytlích, velmi oblíbené klouzání po žíněnkách a slalom s pinpongovým míčkem (aby to neměly děti jednoduché, tak musely přenést míček na pingpongové pálce, brzo zjistily, že není tak snadné míček udržet).
Práce devátého ročníku byla dobře odvedena a děti byly odměněny sladkostmi, ale pouze v případě, že dobře zvládly zadaný úkol. Mezi soutěžemi se navíc vyhlašovala nejhezčí čarodějnice a čaroděj. Musím přiznat, že to byly
opravdu hezké masky, děti a asi i jejich rodiče si dali velmi záležet.
I když už došla sladká odměna, děti chtěly pořád soutěžit, a tak jsme se i my deváťáci přesvědčili, že je to opravdu baví a že nechtějí skončit.
Ale i takové krásné dopoledne jednou skončí, a tak hudba dohrála, děti se rozeběhly do tříd a organizátoři začali uklízet, aby stihli ještě načerpat trochu vědomostí v lavicích.

Další foto na Facebook - ZŠ Mšeno

Aktualizováno ( Čtvrtek, 06 květen 2010 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038214
designed by www.madeyourweb.com