Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Projekt - Eskalátor Tisk E-mail
Napsal Administrator   

Projekt ESKALÁTOR

Logo

Naše škola se zapojí do projektu Eskalátor, který testuje znalosti žáků z anglického jazyka a čtenářské gramotnosti v českém jazyce. První testování bude probíhat v termínu od 9. do 20. 11. 2009. Do testování budou zapojeni žáci 4. až 9. třídy.

Žáci těchto tříd budou vypracovávat dva online testy v učebnách výpočetní techniky (čtenářská gramotnost v Čj) a multimediální učebně (anglický jazyk - potřeba sluchátek pro poslechy)

Po ukončení celého testování, tj. po 20. listopadu 2009, bude mít škola k dispozici souhrnné výsledky a zařazení otestovaných žáků do škál. Naši žáci budou moci po přihlášení do systému využít e-learning, ve kterém díky doporučením, cvičením a kvizům mohou vyrovnávat případné handicapy a procvičovat další látku. E-learning bude navazovat na jejich dosažené výsledky a pracovat s ním mohou společně v hodinách nebo individuálně studovat doma.

Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.

SCIO

Co škola získá?
- možnost otestovat všechny žáky od 4. do 9. třídy. Testování probíhá 2x ročně, vždy na podzim a na jaře a to online.
- velice rychle získáme elektronickou zprávu pro každé dítě i školu jako celek ve formátu pdf
- zpráva bude obsahovat zařazení každého dítěte na jednotnou škálu (v případě angličtiny se jedná o škálu podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky) spolu s řadou dalších zajímavých informací ohledně silných a slabých míst každého žáka, třídy i školy jako celku.
- při opakovaném testování navíc bude zpráva obsahovat i informaci o rozvoji, které dítě absolvovalo od minulého testování.
- v návaznosti na výsledky testu bude pro každého žáka vygenerován invididualizovaný e-learning, který bude reflektovat slabá místa žáka. E-learning mohou žáci využívat jak doma, tak ve škole v hodinách.
- veškerá administrace projektu je velmi snadná a intuitivní a je možné provádět online bez nutnosti jakéhokoli papírování.
- a to nejdůležitější na závěr: díky spolufinancování z ESF a státního rozpočtu ČR je celý projekt pro všechny středočeské školy zdarma
Přihlašovací údaje budou používat i při vstupu do e-learningu, který bude aktivní po 20. listopadu 2009 a který mohou žáci využívat i z domova. (vstup zde - Přihlášení)

 

Aktualizováno ( Čtvrtek, 05 listopad 2009 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038210
designed by www.madeyourweb.com