Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Noční družina Tisk E-mail
Napsal Administrator   

V pátek 9. října ožila školní budova dětským smíchem a povykem i ve večerních hodinách. Paní vedoucí školní družiny s paní ředitelkou připravily pro nejmenší návštěvníky družiny z 1. a 2. třídy zajímavý večerní program na téma Poznej svou školu. V 18:30 předali rodiče své ratolesti do péče „průvodkyň“ noční družinou.

Nejprve se děti seznámily se čtyřnohým přítelem člověka, který jim o sobě sdělil (prostřednictvím své paní) spoustu zajímavých informací. Poté v napínavé hře plné úkolů a za světel baterek a svíček odhalovaly ponurá zakoutí prázdné školní budovy. Odměnou jim byla večeře v nejvyšším patře, na které si všechny velmi pochutnaly. Poté je na sále školy čekala spousta her a soutěží. V závěru večera si v honbě za pokladem vydobyly sladkou odměnu. Nadešel čas odebrat se do hajan ... tedy do spacáku.

Ráno, po snídani, si žáčci popovídali o svých zážitcích a z kouzelné tašky si vytáhli malého plyšáčka pro štěstí. To už se začali sjíždět rodiče a děti se s nimi rozjely do svých domovů. Všem účastníkům se noční družina velmi líbila a těší se na další pokračování. 

Aktualizováno ( Neděle, 11 říjen 2009 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5060522
designed by www.madeyourweb.com