Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Slavnostní zahájení Tisk E-mail
Napsal Administrator   

Úterý 1. 9. 2009 - první den nového školního roku 2009/2010 nastal, a pro 32 prvňáčků a jejich rodiče a prarodiče to byl den obzvlášť významný a slavnostní.

Na sále školy přivítala všechny žáky paní ředitelka za přítomnosti pana starosty města Mšena a zástupce Ministerstva školství p. Mgr. Vladimíra Wasilywa, který popřál všem žákům a pedagogům hodně úspěchů v novém školním roce.

Poté učitelé zazpívali nacvičenou píseň a dívky z tanečního kroužku předvedly, že přes prázdniny nic nezapomněly. Velký úspěch měla veršovaná scénka s paní ředitelkou a vedoucí vychovatelkou v hlavních rolích, která byla určena především těm nejmladším žáčkům.

Deváťáci se překvapivě přihlasili o slovo a vyzvali svou paní třidní učitelku, aby se dostavila k podiu a předali ji dary, jelikož tamtamy jim přinesly tu zvěst, že jejich „třídní“ o prázdninách provdána jest.

A pak nastala dlouho očekávaná chvíle a všichni prvňáčci nastoupili před jeviště. Cvakali spouště fotoaparátů a za doprovodu písně Čmelák byli nastupující žáčci ošerpováni svou paní třídní učitelkou. Chvíle čekání jim krátil opravdu přerostlý čmelák a květinka, kteří je obdarovali nějakou tou sladkostí.

První školní den byl ještě krátký, a po organizačních informacích ve svých třídách, se žáci rozutekli si užít slunečný den.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 10 září 2009 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5060808
designed by www.madeyourweb.com