Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Slavnostní zakončení Tisk E-mail
Napsal Administrator   

V pátek 26.6. nadešel, pro většinu žáků mšenské školy, toužebně očekávaný poslední den školního roku 2008/2009. Pro prvňáčky to bylo poprvé, co je čekají školní prázdniny, ale někteří konec roku oplakali. (článek a foto v Deníku Mělnicka)

Pro žáky devátých tříd to bylo naposledy, co vstoupili do školy v roli žáků ZŠ. Náležitě se na tento slavný den připravili. Chlapci v oblecích vystupovali noblesně a dospěle, dívky ve zdobných róbách a důkladně upravené vypadaly jako z módních žurnálů. Také spousta rodičů si nenechala ujít slavnostní vyřazení svých, ještě nedávno malých, dětí.

Žáci většiny tříd si připravili svá vystoupení s pílí a nadšením, a plný sál obecenstva měl možnost ocenit čtyři různá taneční vystoupení, kouzelnické triky, pěvecké výkony, zdramatizované básně a písně. Programem provázela osvědčená dvojice moderátorů Jana a Vašek. V pauzách byli vyhodnoceni nejlepší sběrači a další nej... . Celý program dospěl až ke svému vyvrcholení, když při melodii Final Countdown, nastoupili před jeviště všichni žáci, kteří vycházejí ze ZŠ. Třídní učitelé jim předali absolventské šerpy a žáci 6. a 8.třídy zazpívali písně na rozloučenou. Před svou závěrečnou písní poděkovali kytičkou všem učitelům, kteří je provázeli cestou ke vzdělání, a především svým „tříďasům“, kterým předali originální a vkusně zvolené dary. (foto v Deníku Mělnicka)

Na závěr popřála paní ředitelka všem příjemné prázdniny a poté se žáci rozešli do tříd, kde obdrželi vysvědčení jako výsledek svého snažení (či nesnažení) v již uplynulém školním roce 2008/2009.

Aktualizováno ( Pondělí, 29 červen 2009 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5062883
designed by www.madeyourweb.com