Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Výlet 7.B - Doksy Tisk E-mail
Napsal Ing. Daniela Sobotková   

Výlet 7.B k Máchovu jezeru

Když jsme ve středu 27.května dopoledne přijeli, byla ještě zima a trochu pršelo. Rozdělili jsme se do chatek a zabydleli se v nich. Pak jsme vyrazili na průzkum okolí a paní učitelka nám ukazovala zajímavé rostliny. Po obědě a odpočinku jsme vylezli na blízký kopec Šroubený a pak jsme došli na pláž ve Starých Splavech, kde jsme se chopili šlapadel a vyrazili na hodinku na vodu. Někteří z nás se dokonce na závěr stačili také vykoupat.

Hlavním bodem večerního programu byl minigolf. V něm suveréně vyhrál Vítek Červinka. A pak hajdy do hajan. Ve čvrtek jsme jeli parníkem do Doks podívat se do památníku K. H. Máchy. Zpět jsme chtěli dojít pěšky, ale překvapil nás déšť, a tak jsme se jednu stanici svezli motoráčkem.Ve Starých Splavech nám dala paní učitelka kvíz, co si pamatujeme o K.H. Máchovi (no žádná sláva, až na Davida). Jakmile přestalo pršet, šli jsme dál a při cestě jsme si dali přírodopisný kvíz (ten už dopadl lépe, hlavně u Lukáše). Jenže než jsme došli do chatek, rozpršelo se tak, že na nás nebyla nit suchá. Přesto se nám večer podařilo nasbírat dříví a udělat si oheň. Samozřejmě nechybělo ani opékání špekáčků. Mezi sběrem dříví a přípravou ohně jsme ještě stihli matematický lesní kvíz (a ten dopadl nejlépe).

Pátek byl dnem balení a úklidu. Protože počasí se na nás tvářilo nevlídně, strávili jsme zbytek dopoledne hrami ve společenské místnosti. Zjistili jsme tak hodně o sobě navzájem, což bylo fajn. I když skoro celý výlet pršelo, myslíme, že jsme si ho všichni parádně užili.

Za 7.B tř.uč.D. Sobotková, V.Stejskalová, M. Takacz, D. Vysloužil

 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038691
designed by www.madeyourweb.com