Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Výlet 5.tř. - Nedamov Tisk E-mail
Napsal Mgr. Jaroslav Kůtek   

Výlet 5.třídy do Nedamova

V 8:00 ráno jsme vyjeli od školy. Jako doprovod s námi jeli :pan učitel Kůtek, pan Mach, pan Komeštík, paní Stejskalová a paní Aulická, která na kole nejela. Hned na prvním kopci polovina třídy tlačila ( včetně mě ). Paní Stejskalové se po cestě vyfouklo zadní kolo, protože měla špatný ventilek a pan učitel to opravil. Po cestě jsme se stavili u studánky, ve které byla pitná voda a u bunkru, do kterého jsme mohli vlézt i vylézt na něj a u sochy sv. Prokopa. Hned jak jsme dojeli do kempu, tak jsme postavili stany. Měli jsme se najíst a hned jsme se rozešli. Většina šla k rybníku a ostatní si šli hrát. Mohli jsme se
 koupat, klouzat se do vody, plout na lodičce, hrát ping-pong a minigolf, prolézat a houpat se, ale na šlapadla jsme nemohli, protože tam nebyla sedátka. Pak jsme měli volno asi do tři čtvrtě na dvě.
Ve dvě jsme se měli rozhodnout, jestli pojedeme s panem učitelem na kole nebo s paní Stejskalovou a paní Aulickou pěšky. Já a dalších pár dětí jsme jeli na kole a ostatní šli pěšky. Jeli jsme k nějakému potůčku u kterého byl asi vodní mlýn. Pak jsme jeli prudký kopec nahoru k nějakým vysílačům a kopcem dolů na zmrzku. Potkaly jsme se s druhou půlkou a cestou zpátky začalo poprchávat i když se z toho stal pořádný slejvák. A když přestalo pršet, tak jsme se zase začali koupat. K večeři byl smažený sýr s hranolkami a s oblohou.Po chvíli byl táborák s kytarou a písničkami a pan učitel se nás ptal, co se nám líbilo a nelíbilo.A po večeři jsme si zamykali kola a Jiřina si zamkla kolo s Terezou(a ráno se hledali klíče, které Jiřina měla u mobilu, ale pan učitel už zámek přeřízl). Všichni se rozešli, kluci si kopali a my jsme si hráli, tancovali jsme a zpívali. My měli v plánu udělat panu učitelovi „Kanadskou noc“, ale celý večer pršelo a pršelo, takže z toho nebylo nic. Šli jsme spát asi po dvanácté hodině a vstávali jsme asi v 5:00 ráno. Kolem 7. jsme si hned sbalili a k snídani jsme měli rohlíky s marmeládou a čaj s citronem. A domů jsme jeli zpátky do Mšena.
Děkujeme za krásný výlet.

napsala: Lucie Stejskalová

 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5059749
designed by www.madeyourweb.com