Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Návštěva Tesla Areny Tisk E-mail
Napsal Mgr. Jiřina Trunková   

Exkurze v Tesla aréně

Ve středu 25.3. se někteří žáci Základní školy Mšeno zúčastnili exkurze do Tesla arény v Praze Holešovicích.
A jak jsme se tam dostali ? Naši žáci se zúčastnili literární soutěže, kterou vyhlásil HC Sparta, právě na téma: Básnička o HC Sparta Praha. A jelikož jsme v básnění byli dobří a uspěli, mohli jsme jet vyzvednout ceny přímo na místo.
V hale jsme měli možnost zkusit „klouzavost“ ledu, podívat se na „střídačku“, posedět na trestné lavici. Zajímavé bylo i zázemí, teda místnost, odkud je celé utkání řízeno. Pak jsme se na chvíli stali redaktory a dozvěděli se o tiskových konferencích konaných po zápase. Odtud jsme se pustili na prohlídku prezidentského apartmá (mimochodem – bylo pěkné). No a pak jsme se vrátili do přízemí a navštívili šatnu hokejistů. V posilovně jsme potkali M. Ručínského, hrdinu z Nagana, který se s námi ochotně vyfotografoval.
Vrcholem jistě bylo zhlédnutí tréninku A-mužstva HC Sparty, které se připravovalo na zápas. Na ledě byly všechny jeho hvězdy, nechyběli ani trenéři a masér. Zcela na závěr jsme si prohlédli prostory kanceláří, kde Jan Tyle a Zuzana Vejvodová dostali odměnu za nejlépe vymyšlené básničky.

A škola – do školy jsme si odnesli mnoho propagačních předmětů, ale především věc nejcennější – hokejový dres se jménem D. Výborného a podpisy všech hokejistů.
Myslím, že z prohlídky byli všichni nadšeni, neboť jsme viděli prostory, kam se běžný návštěvník nedostane a dozvěděli se mnoho zajímavých informací. Za to, že jsme se mohli zúčastnit, bych chtěla poděkovat panu Michalu Krčmářovi, tiskový mluvčí HC Sparta.

 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038667
designed by www.madeyourweb.com