Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Projekt: Cinibulkova stezka Tisk E-mail
Napsal Ing. Daniela Sobotková   

Projekt Cinibulkova naučná stezka

Dne 17.2.2009 se na naší škole konala první schůzka přípravné skupiny pro obnovu a vylepšení Cinibulkovy stezky. Na tomto projektu se bude podílet město Mšeno, správa CHKO Kokořínsko, občanské sdružení Zahrada a naše škola. Schůzky se proto zúčastnili: místostarosta Václav Novák, ing.Hana Vogelová (správa CHKO), p.Hana Vlčková za sdružení Zahrada, p.uč.Daniela Sobotková a tým dvanácti žáků ze 7. až 9.třídy naší školy.

Náplní schůzky bylo připomenout si významná zastavení na trase Cinibulkovy stezky, uvědomit si, pro jaké cílové skupiny stezku budujeme (pro turisty, seniory, rodiny s dětmi, školní výlety, atd.). Hlavní náplní však bylo navrhnout z předložené nabídky i dle vlastních nápadů vybavení stezky mobiliářem, tedy informačními panely, odpočívadly, odpadkovými koši i atraktivními interaktivními pomůckami.

Druhá část práce se týkala návrhu úpravy tištěného průvodce po Cinibulkově stezce, jehož grafickou úpravu mají na starost právě žáci naší školy. Žáci se do práce zapojili s opravdovým zájmem i dobrými nápady, a tak se již těšíme na další aktivity s projektem spojené.

Druhá a třetí schůzka přípravné skupiny

Aktualizováno ( Čtvrtek, 18 červen 2009 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038242
designed by www.madeyourweb.com