Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

8.třída v soutěži Bludiště Tisk E-mail
Napsal Mgr. Hana Dusílková   

V pondělí 19.1. se v odpoledních hodinách tým, složený ze žáků 8.třídy, zúčastnil v Ostravě natáčení soutěžního pořadu ČT1 Bludiště. (Pořad bude vysílán na ČT1 vpátek 20.2. od 16.30 hodin)

Složení týmu reprezentantů školy:

- Vejvodová Z., Zabilanský J., Chmelík T. a Tyle J.

Celý třídní kolektiv odjel brzy ráno autobusem směr Ostrava. V hektické atmosféře podlehli naši borci až v závěrečné otázce a se soutěží se se ctí rozloučili. Pochvalu zaslouží i mohutně povzbuzující spolužáci soutěžících.

Doprovodný text pro video o ZŠ Mšeno

Mšeno je malé město ležící v nádherné krajině Kokořínska. Je protkáno sítí cyklistických stezek i tajemných lesních zákoutí, kde je možné narazit i na kokořínské loupežníky. V této idylické krajině leží základní škola, která se může pyšnit velkým parkem a nádherným výhledem do okolí ze školní věže.
Škola se snaží svým žákům zpestřit vyučování například možností výuky v přírodě díky dvěma učebnám v parku, projektovými dny či v neposlední řadě spoustou tradičních i méně tradičních kroužků pro malé i velké (florbal, modelářství, taneční, kouzelnictví, divadlo, ...). Ani při nepříznivém počasí se žáci ve škole nenudí. Mohou navštívit divadelní představení, která se pravidelně konají na sále s pódiem umístěným uprostřed školy.
Není proto s podivem, že žáci dobrovolně přicházejí do školy i v pátek večer, aby vyzkoušeli na vlastní kůži, jak vypadá škola v době, kdy nezvoní na přestávky.
Pokud by toto nestačilo k vylíčení naší školy, můžete se přesvědčit na vlastní oči u stěny slávy, na které visí všechny diplomy z atletických soutěží, sportovních turnajů či vědomostních kvízů.

 

Aktualizováno ( Neděle, 15 únor 2009 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5063595
designed by www.madeyourweb.com