Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Vánoční besídka a diskotéka Tisk E-mail
Napsal Administrator   

Poslední den tohoto kalendářního roku strávili žáci na sále školy. Nejdříve sledovali vystoupení svých spolužáků, které bylo reminiscencí na úspěšné představení z letošního vánočního jarmarku. V programu se objevilo také několik nových výstupů, které zpestřily bohatou nabídku. Celé představení trvalo téměř dvě hodiny, přesto žáci vydrželi sledovat a odměňovat potleskem učinkující.

Nejvíce žáky zaujaly taneční kreace párů (zaskočil i „tancmistr“), vystoupení smyčcového kvarteta s dirigentem a naprostým překvapením byl duet J.Podráské a M.Stejskala, kteří zazpívali v angličtině píseň z High School Musical 3. Závěrečnou vánoční písní žáků 2.tř. s upraveným textem dospěla besídka ke svému konci.

Po vyhodnocení nejlepších sběračů (kartóny, víčka, kaštany a papír) se žáci rozešli do svých tříd k rozloučení s třídními učiteli. Na závěr dopoledne si žáci 9.B připravili pro ostatní krátkou diskotékovou produkci. Rozdováděný sál jim byl odměnou za jejich snahu. S přáním klidných vánočních svátků, bohatého „Ježíška“ a zdraví, štěstí do roku 2009 se všichni odebrali na prázdniny.

Děkujeme Všem učinkujícím a žákům, kteří se podíleli na průběhu posledního školního dne v roce 2008.

Aktualizováno ( Pátek, 19 prosinec 2008 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

skola_kvet2.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5063819
designed by www.madeyourweb.com