Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

4. vánoční jarmark Tisk E-mail
Napsal Administrator   

Letošní vánoční jarmark (již 4. od roku 2005) se vydařil. Proběhl 11. 12. od 16 hod. na sále školy a v přilehlých chodbách, které byly pěkně vánočně vyzdobeny. Děti nabízely a prodávaly své výrobky a jiné pěkné vánoční dárečky nebo dekorativní předměty. Na závěr všichni shlédli předvánoční představení žáků, složené z písní, říkanek, scének a tanců.

Všem, kteří jste se přišli podívat na předvánoční atmosféru ve škole a kteří jste si něco zakoupili, škola děkuje za přízeň a podporu dětí - žáků naší školy. Věříme, že jste byli na jarmarku spokojeni a že se na Vaši návštěvu můžeme těšit i příští rok při 5.jarmarku. Poděkování patří také těm, kteří se na uspořádání pěkné akce podíleli - dětem a pracovníkům školy.

Z pera p.uč. Mgr. Vladislavy Kaulerové Vaňkové:

Ve čtvrtek 11. 12. se konala slavnost pro rodiče a děti – tradiční Vánoční jarmark, jenž se odehrál v prostorách ZŠ Mšeno. Na programu byla nejen prodejní výstava žákovských prací – adventních věnců, kytic, svícnů, nejrůznějších dekorací, svící s vánočními motivy a drobných dárků, ale především vystoupení, které děti pod vedením pedagogů nacvičily pro své rodiče.

Když se začalo stmívat, do františkem provoněného sálu školy přicházely první skupinky rodičů, kterých se okamžitě ujímali učitelé, aby jim nabídli něco teplého na zahřátí. Dospělí návštěvníci školy nejprve korzovali kolem lavic, na nichž byly umístěny výrobky jejich dětí, a nakupovali.

Poté, co usedli na přichystané sedačky, zahájila ředitelka ZŠ Mšeno Jiřina Trunková vlastní program Vánočního jarmarku. Sál školy vzápětí rozezněly nejen pro tento čas typické tóny koled a vánočních písní v podání žáků z prvního i druhého stupně, ale i latinskoamerické rytmy cha-chy či hudby města na Dunaji – to když mladí tanečníci předváděli své pokroky. Avšak k vidění byly nejen ukázky tance, děti, jako každý rok, rovněž zpívaly a recitovaly. Když se kolem šesté hodiny rodiče rozcházeli, zůstaly po nich vykoupené „krámy“. Domů si však určitě neodnášeli jen materiální dárky, ale i dobrý pocit ze smysluplně stráveného podvečera.

Fotografie z letošního 4. vánočního jarmarku. - Foto z vystoupení žáků

Aktualizováno ( Pondělí, 09 únor 2009 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5063779
designed by www.madeyourweb.com