Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Podzimní den v ZOO Tisk E-mail
Napsal Administrator   

18.11. bylo mrazivé, ale krásně slunečné dopoledne. Žáci 7.B a 8.třídy zajásali, protože se může uskutečnit exkurze do pražské ZOO.

Dne 18.11. jsme společně se 7.B vyjeli na exkurzi do pražské ZOO. V ZOO jsme měli už předem připravená témata o různých živočiších. Prohlédli jsme si různá zvířata a přitom vypracovávali úkoly. V 11 hodin jsme měli domluvený sraz se zaměstnancem ZOO. Ten nám připravil zajímavý program o horských kozách. Po skončení programu jsme měli hodinový rozchod a pečlivěji si prohlédli zvířata. Nejvíce nás zaujalo krmení krajty obrovské. Exkurze se nám moc líbila a už se těšíme na další.

Vypracovali: J.Zabilanský a J.Guttenberg - 8.třída

Exkurze do ZOO

Dne 18. 11. 2008 naše škola pořádala exkurzi do pražské ZOO, kde máme předplacenou permanentku.
Když jsme dorazili na místo, rozdali jsme si do skupin práci, kterou jsme měli vypracovat během dvou hodin. V 11 hodin jsme se zase všichni sešli na určeném místě, kde nám pan chovatel ukazoval pakozy a nakonec uspořádal pakozí dostihy, ve kterých jsme mohli něco vyhrát. Poté jsme dostali rozchod do 12:45. Ten většina žáků využila k občerstvení a prohlédnutí zbytku ZOO.
Okolo 13:30 jsme se všichni v pořádku vrátili zpět do školy a celá exkurze se nám moc líbila, akorát by mohlo být tepleji.

Napsala: Z.Vejvodová - 8.třída

Aktualizováno ( Čtvrtek, 27 listopad 2008 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038322
designed by www.madeyourweb.com