Menu Content/Inhalt
Hlavní stránka arrow Aktuality + foto arrow Archiv - šk. rok 2017/2018 arrow Přechod na EŽK (elektr. žák. knížka)

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Přechod na EŽK (elektr. žák. knížka) Tisk E-mail
Napsal Mgr. Jiřina Trunková   

Vážení rodiče (zákonní zástupci),

na základě ankety, kterou jste vyplňovali v prosinci, jste většinově (téměř 70%) rozhodli, a tak od 1. 2. 2018 přecházíme z papírové podoby žákovské knížky na modernější podobu - elektronickou - v informačním systému skolaonline.cz.

Omluvné listy a jiná sdělení zůstávají v papírové podobě (stávající ŽK).

Známky, které si žáci případně zapíší do ŽK, nebudou kontrolované a potvrzené podpisem vyučujícího. Ověřené a úplné hodnocení bude od výše uvedeného data k dispozici pouze na skolaonline.cz. Rádi bychom Vás upozornili, že na skolaonline.cz lze známky „podepsat“ (vlastně se jedná o kliknutí, kterým potvrdíte, že jste známky a chování viděli - viz obrázky níže). Pro nás se jedná o cennou zpětnou vazbu, proto bychom Vás chtěli požádat, abyste této možnosti pravidelně využívali.

Omlouvat lze rovněž elektronicky, ale pak je nutné napsat omluvenku i do "papírové" ŽK. K omlouvání můžete využít i e-mail či telefon. Připomínám, že je nutné omluvit dítě do tří dnů od počátku absence.

Pokud nemáte přístup k internetu, kontaktujte třídní učitele k vyřešení této záležitosti.

Od prosince 2017 byla také modernizována mobilní aplikace Škola OnLine, která je dostupná zdarma, a splňuje již požadavky na informační systém.


Aktualizováno ( Středa, 24 leden 2018 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5063846
designed by www.madeyourweb.com