Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Beseda s Radkem Johnem Tisk E-mail
Napsal Administrator   

S opožděním přinášíme reakce dvou žáků 8.třídy na jejich zajímavou besedu s populárním redaktorem a moderátorem Radkem Johnem v mělnickém kultrurním domě:

Dne 6.10. naše třída vyrazila na besedu Radka Johna na Mělník. Přednáška Radka Johna byla velice zábavná a poučná. Na přednášce bylo mnoho jiných tříd z mělnických škol. Dozvěděli jsme se, jak moc jsou drogy nebezpečné a jak moc škodí zdraví.
Radek John moc dobře věděl o čem mluví, protože měl možnost strávit několik dní s narkomany v jejich brdlohu. Takže přednáška se mi moc líbila, vím toho teď o drogách mnohem víc. Líbilo se mi také, jak se přednášky ujal Radek John a předvedl ji takovou zábavnou formou.Tuto přednášku hodnotím za velice povedenou.

Tomáš Chmelík - 8.třída

Beseda s Radkem Johnem.
V pondělí 6.října jela naše třída na besedu s Radkem Johnem, která se konala na Mělníku v Masarykově kulturním domě. Zúčasnily se i jiné školy.
Na besedě mě nejvíce zaujalo, když popisoval , jak se na černém trhu do drog přimíchává kakao, hlína, omítka, cukr nebo mouka. Radek John nám vyprávěl o tom, jak rok žil v doupěti narkomanů. Na požádání nás také zasvětil do výroby drog.
Beseda byla velice zajímavá a poučná. Drogy dokáží člověka úplně fyzicky, ale i psychicky zničit. Je lepší se jim obloukem vyhnout, protože udělají z člověka úplnou trosku.

Václav Mejsnar - 8.třída
 

Aktualizováno ( Neděle, 19 říjen 2008 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

skola_kvet2.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5056597
designed by www.madeyourweb.com