Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Piškvorkiáda Tisk E-mail
Napsal Mgr. Jan Podpěra   

Piškvorky 2017 - Pátek 24. 11. v Mladé Boleslavi

Spolek Student Kyber Games letos pořádá již 10. ročník soutěže pIšQworky. Jedná se o turnaj v klasických piškvorkách, které mají trochu pozměněná pravidla. (Podrobnosti na http://www.pisqworky.cz)
Turnaj byl původně zaměřen na studenty středních škol. Letos poprvé dostali možnost účasti i žáci druhého stupně základních škol.
V naší škole jsme uspořádali školní kolo turnaje, ze kterého vzešli reprezentanti naší školy.
Oblastního klání, které se konalo v pátek 24. listopadu 2017, se účastnily 4 naše týmy.

Ze šestého ročníku byli vybráni: Lýdia Levová, Ema Sudová, Leontýna Novotná, Nikola Huliciusová a Vojtěch Malý. Kolektiv si dal název “PIXO”.

Sedmý ročník zastupovali: Adam Ščasný, Jan Stejskal, Adam Dvorščík, Valérie Turková a Karolína Jiřinská. Tým se jmenoval “Šéfové”.

Osmý ročník reprezentoval tým s názvem “Osmáci” ve složení: Radka Zelenková, Lucie Bolardová, Jan Procházka, Jan Heidler a Lukáš Zajíc.

Devátý ročník zastupoval tým “Piškvorčátka” ve složení: Tereza Vršková, Tamara Škopová, Michala Štefanisková, Nikol Miřátská, Miroslav Kos.

Soutěžící si vyzkoušeli klání v této logické hře nejen ze svými vrstevníky, ale převážně se staršími studenty ze středních škol.
Samotná výsledková listina (http://www.pisqworky.cz/turnaje/1520) ukazuje, že v porovnání s týmy ze základních škol se naši žáci nemusí stydět. Mnozí během kol poráželi i své starší kolegy ze škol středních, ale na postup týmu do čtvrtfinále to nestačilo.

Všem soutěžícím děkujeme za vzornou reprezentaci školy a těšíme se na další ročník turnaje.
Na závěr si dovolím poznamenat, že hraní piškvorek a dalších logických her o přestávkách je mnohem lepší trávení času než dívání se na obrazovky mobilních telefonů.

Aktualizováno ( Neděle, 26 listopad 2017 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038418
designed by www.madeyourweb.com