Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Poznej sám sebe 2 - Kadlín Tisk E-mail
Napsal Administrator   

Druhé pokračování projektu Poznej sám sebe ve svém okolí proběhlo v malé vesničce Kadlín. Oproti loňské nebuželské třídenní a deštivé anabázi, byl letošní bleskový výjezd do Kadlína a následné školní prezentace zalité sluncem.

  Žákům ZŠ Mšeno byla opět dána možnost podívat se do některé z obcí Kokořínska. A to dne 10.9.2008, kdy se všichni kolem osmé hodiny ranní shromáždili před budovou školy. Po seskupení do družstev vedených kantory, kteří připravili úkoly a dohlíželi na hladký průběh, se postupně odjíždělo do Kadlína místními autobusy - „SOKY“. Některé z autobusů byly opravdu přeplněné, a tak nebylo divu, že v nich byla velká zábava.
  Po příjezdu na místní zastávku nás uvítal starosta obce pan Zdeněk Šesták a o Kadlínu nám pověděl pár slov. Po pozorném poslouchání historie obce jsme se rozešli s učiteli do různých koutů zmiňované vesnice. Skupiny se snažily projít všemi zákoutími a zjistit co nejvíce informací. Zejména nás zaujalo muzeum a určitě i rozhledna Hradišť, u které se družstva zdržela nejvíce. Po všech splnění úkolů a plánů se všichni opět sešli u zastávky ''Kadlín'', kde čekali na příjezd autobusů. Odjeli ''snad'' úplně všichni.
  Ve škole zbýval ještě nějaký čas na zapracování informací, dojmů a zážitků z projektu do výstupů. Ve čtvrtek 11.9. se na sále školy uskutečnila prezentace skupin projektu a také fotodokumentace. Prezentace se zúčastnil i pan starosta Kadlína, který nešetřil slovy chvály nad výsledky našich bádání. Těšíme se na další projektové dny.

Dostálová L.,Píčová L.,IX.A

Aktualizováno ( Pátek, 12 září 2008 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038898
designed by www.madeyourweb.com