Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Návštěva muzikálu Tisk E-mail
Napsal Mgr. Martina Klementová   

10. 4. 2013

Návštěva muzikálu Kapka medu pro Verunku, Hybernia Praha - 6. a 7. třída

Výlet do divadla

Ve středu 10.4. se 7.třída a 6.třída vydala do divadla Hybernia do Prahy. Představení s názvem Kapka medu pro Verunku bylo krásné, nádherné zpívání, do detailu propracované kostýmy a zajímavé tance. Nejznámější účinkující byli např: Bára Basiková, Kamil Střihavka, Ivana Korolová a Kristýna Leichtová. Myslím, že představení nám mělo dát i to, že se máme starat o přírodu a třídit odpad.

Muzikál byl o tom, že: Byla tři království Honzovsko, Popelkov a Zlatovláskov. A protože v Honzovsku znečišťovali vodu tím, že tam házeli odpad a v Popelkově znečišťovali ovzduší kouřem z výrobny bot, tak poslala královna Kapeska včelu, která bodla Verunku, dceru Zlatovlásky, aby jim dala trest za ničení přírody. Princové Honza a Mirek se vydali společně s myslivcem Jirkou na strašidelnou cestu za Kapeskou pro kapku medu pro Verunku. A po cestě a plnění těžkých úkolů slíbili, že budou o přírodu pečovat a neničit ji. Kapeska dala med Verunce a Verunka přežila.

Po představení přišli někteří herci do takového malého baru a podepisovali se a fotili se s lidmi. Poté jsme zašli do McDonaldu na jídlo a jeli zase domů. Celý den bych zhodnotila úžasně, věřím, že se všem líbil.

napsala: Pavlíková Pavlína - 7. tř.

Aktualizováno ( Pátek, 12 duben 2013 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5064029
designed by www.madeyourweb.com