Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Noční škola 7. třídy Tisk E-mail
Napsal Mgr. Martina Klementová   

15. března strávili žáci 7. třídy večer ve škole, kde také přespali. V průběhu zajímavého programu zažili spoustu legrace a zjistili, škola v noci má zvláštní atmosféru.

Žáci 7. třídy napsali:

Noční škola :)
Dne 15. 3. se konala noční škola v ZŠ Mšeno. Sešli jsme se v 18 hodin. Všichni jsme si přinesli spacáky, které jsme si dali do učebny Českého jazyka. Všechny rolády, dorty a bábovky jsme odnesli do sborovny.

Začali jsme hrát první hru. Bylo to, že jsme letěli letadlem a to ztroskotalo mezi vysokými stromy. Jídlo jsme měli na 1 týden. Nejbližší civilizace byla cca 200 kilometrů od nás. Měli jsme se rozhodnout, jestli půjdeme hledat civilizaci anebo, jestli budeme čekat na pomoc. Vydali jsme se na cestu. Před námi byla řeka s velkými peřejemi. Měli jsem jedno lano. Rozhodli jsme se, že vyšleme nejsilnějšího plavce přes řeku, a potom všichni přejdeme podél lana. Pak nás napadl medvěd. Chytali jsme srnku na jídlo. Pak jsme byly na louce a tam nad námi letělo letadlo. My začali mávat s věcmi. Letadlo nás uvidělo a odletěli jsme domů.

Pak jsme se šli na sál navečeřet. Byly tam různé salámy, šunky, housky, chleby ale i nějaké rolády a dorty. Po večeři jsme šli, polovina do hudební výchovy a polovina do učebny Češtiny. Malovali jsme po dvojicích mandaly. Ty jsme malovali tak do 9 hodin. Pak jsme šli na diskotéku. Ta byla úplně úžasná. Byly tam lejzry, mlha a úžasnej DJ. Někdo se učil tancovat breakdance. Skoro všichni tancovali.

Pak jsme měli bojovku. Ta trvala asi tak hodinu. Pak jsme měli až do 1:30 diskotéku. Potom jsme už museli jít spát. Probudili jsme se asi v půl 9. K snídani jsme snědli zbytky z bábovek, rolád a dortů. Pak jsme šli všichni na sál. Tam jsme si připli na záda papír a psali jsme si jenom pozitivní věci, co si o nás kdo myslí. To trvalo asi půl hodiny. Pak jsme si rozebrali plechy a šly domů.

Moc děkuju paní učitelce Klementové, že je na nás tak hodná, a že s námi ve škole přespává. Má s námi výdrž :)

Aktualizováno ( Pátek, 12 duben 2013 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038420
designed by www.madeyourweb.com