Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Šachové turnaje Tisk E-mail
Napsal Administrator   

V sobotu 24. 11. odjela ráno vlakem do Mladé Boleslavi velmi početná skupina (7 žáků a 1 žákyně) šachistů ZŠ Mšeno na turnaj Podzimní rošáda. V kategorii nejmladší žáci (1.stupeň) svádělo na šachovnicích taktické souboje 38 šachistů.

Naši reprezentanti rozhodně nezaostali ve srovnání s ostatními šachovými kluby. Š. Dvorščík a J. Maronczak se probili do nejlepší desítky a ještě M. Kos a L. Syrový se s nadpoloviční úspěšností v partiích dostali do horní poloviny konečného pořadí.

15. prosince 2012 se vydal za nepříznivého počasí (ledovka) tým našich šachistů do dalekého Mostu na Velkou cenu města Mostu v šachu. V konkurenci týmů žáků i z 2. stupně se umístili na 13. místě, ale získali diplom za nejvzdálenějšího účastníka Velké ceny.

Těsně před vánocemi se v sobotu 22. prosince sešli šachisté ještě jednou na turnaji O vánočního kapra v Mladé Boleslavi. Sedm hráčů ZŠ Mšeno (druhý nejpočetnější tým v turnaji šachových klubů) se v tlačenici 46 mladších žáků snažilo uhrát nějaké ty bodíky. J. Maronczak a J. Martínek byli v tomto počínání z našich nejúspěšnější a ziskem 5 bodů se umístili v první desítce soutěžících (8. a 9. místo).

Přejeme Všem mnoho úspěšných tahů na šachovnici i v životě v roco 2013!

Aktualizováno ( Pondělí, 24 prosinec 2012 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

skola_kvet2.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5063225
designed by www.madeyourweb.com