Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Jan Bendig ve škole Tisk E-mail
Napsal Mgr. Hana Házová   

Po 2. místě v hlasovací soutěži Pořiď si Prittele navštívil v úterý 3. 4. 2012 "Prittelácký" filmový štáb v čele s J. Bendigem ve naši školu.

Další foto na Facebooku školy ...

Předešlý týden se intenzivně hlasovalo pro „PRITTELÁCKÝ TÝM“ naší školy. Do hlasování se zapojil nejen soutěžní tým, ale i ostatní žáci, učitelé, rodiny, známí, příbuzní a kamarádi. Velmi příjemná zpráva na nás čekala po ukončení hlasování. V soutěži týmů na www.prittel.cz se náš tým umístil na 2. místě.

Odměnou pro nás byla návštěva „pritteláckého“ filmového štábu s postavičkou Prittele a zpěvákem Janem Bendigem. Po bouřlivém přivítání před školou a prohlídce prostor školy zavítal štáb do třídy soutěžního týmu, kterým je na naší škole 4. třída. Postavička Prittele dětem rozdávala malé dárečky a Honza Bendig si s nimi povídal o sportu, zálibách, soutěži…

O otázky kladené dětmi na Honzu také nebyla nouze. Protože již ale celá škola netrpělivě očekávala tuto vzácnou návštěvu na školním sále, vydali jsme se za nimi. Dívky z tanečního kroužku přivítaly protagonisty tanečním vystoupením a pak už pódium patřilo Honzovi. Svým hudebním vystoupením roztančil celý sál. Součástí vystoupení byla i autogramiáda. Nic nemůže trvat věčně, a tak i náš tým se musel se štábem odpoledne rozloučit a na kameru mu zamávat. Netrpělivě teď budeme očekávat, zda odborná porota vybere a ocení našeho PRITTELE SPORTOVCE, kterého jsme společně vyrobili.

Děkujeme všem, kteří nás podpořili a díky kterým teď můžeme vyprávět o této senzační akci. .

Aktualizováno ( Pátek, 06 duben 2012 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5061211
designed by www.madeyourweb.com