Menu Content/Inhalt
Hlavní stránka arrow Aktuality + foto arrow Archiv - šk. rok 2011/2012 arrow Pohár ministra školství ve florbalu - dívky

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Pohár ministra školství ve florbalu - dívky Tisk E-mail
Napsal Administrator   

Pohár ministra školství ve florbalu - DÍVKY

Celostátní soutěže o Pohár ministra školství ve florbalu 2012 se účastní více než 1200 družstev ze základních škol v celé České republice.

Naše ZŠ bude také u tohoto projektu. Základního okresního kola se zúčastní chlapecké i dívčí družstvo především ze žáků a žákyň 8. a 9. třídy.

DÍVKY: (soupiska a rozpis + výsledky)

Místo konání: Integrovaná střední škola technická Mělník
Datum: 15. 3. 2012
Hrací systém: 4+1

Podobně jako chlapci v minulém týdnu, tak i dívky se vydaly ke svému turnaji v Poháru ministra. V mělnické hale to dívky již dobře znají, protože tam koncem minulého roku odehrály Dívčí florbalovou ligu. Osmičlenný tým postupně odehrál 3 utkání a skončil na celkovém 3. místě.

V prvním utkání narazily na dívky z Neratovic (ZŠ 28. října) a ujaly se brzo vedení, když zakončovala Dlouhá. Soupeřky srovnaly, ale těsně před poločasem, opět po spolupráci Nováková - Dlouhá šly dívky do vedení, které znovu Dlouhá navýšila hned v úvodu 2. půle. Poté začaly neratovické dívky „zlobit“. Několik pěkných zákroků předvedla naše brankářka Šimíčková, ale přece jen podruhé inkasovala a schylovalo se k dramatické koncovce utkání. Rozhodnutí padlo po nahození míčku Veltruskou směrem k bráně a ten skončil v síti - 4:2.

Začátek druhého zápasu, ve kterém šlo o postup do finále, proti ZŠ Jungmannovy sady (pozdější vítěz turnaje) dívkám nevyšel a po zbytečném otálení před vlastní brankou nabídly soupeřkám dvoubrankové vedení. Dlouhá dalším přesným zásahem snížila, ale vzápětí soupeřky proměnily svou šanci v gól. Naše dívky bojovaly a Nováková vykřesala naději. V závěru bohužel brankářka soupeře zlikvidovala dvě nebezpečné střely Šestákové - 2:3.

V zápase s neporaženými dívkami ze ZŠ Pšovka Mělník se nám nedařilo přesně zakončovat naše akce a soupeřky z rychlých protiútoků trestaly. Teprve ve druhé půli Stejskalová doklepla míček poskakující před brankou, ale na zvrat v utkání už nebylo sil - 1:4.

CHLAPCI: (soupiska a rozpis + výsledky)

Foto 15. 3. 2012 - Mělník - DÍVKY

Aktualizováno ( Neděle, 18 březen 2012 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038184
designed by www.madeyourweb.com