Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Finále DŠFL Tisk E-mail
Napsal Mgr. Hana Nečasová   

Finále dívčí florbalové ligy

zde - Informace a průběh turnaje

Po posledním turnaji v základní skupině družstvo dívek ze ZŠ Mšeno díky horšímu skóre nakonec do play-off postoupilo ze 4. místa. Toto umístění si odvezly i po velmi napínavém finále, které se uskutečnilo ve čtvrtek 1. 12. 2011.
Naše družstvo vzdorovalo v semifinále Pšovce (postupující z 1. místa základní skupiny) do půlky zápasu a udržovalo nadějné skóre 1:1. Po několika chybách v obraně jsme bohužel inkasovaly rychlé 3 branky a zápas již nedokázaly obrátit v náš prospěch. V zápase o třetí místo jsme se utkaly s týmem ZŠ Jungmannovy sady, který jsme v základní skupině dokázaly i porazit. Bohužel v tomto důležitém zápase se nám tolik nedařilo a dívky z „Jungmanky“ si po výhře 6:1 zaslouženě odvezly bronzové medaile.
Ve finále proti sobě stanuly dvě velmi vyrovnané školy. Hra se přelévala ze strany na stranu, přičemž v závěru již měla více ze hry ZŠ Jaroslava Seiferta. Nicméně o vítězi musely rozhodnout nájezdy, které s přehledem vyhrála ZŠ Jaroslava Seiferta a získala tak historicky první titul Mistra DŠFL!!! ZŠ Pšovce chybělo jen kousek štěstí a zbylo na ni smutné druhé místo.

Aktualizováno ( Středa, 07 prosinec 2011 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

1928.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5060502
designed by www.madeyourweb.com