Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Exkurze do svíčkárny RODAS Tisk E-mail
Napsal Mgr. Hana Házová   

Děti z 1. a 4. třídy dnes navštívily svíčkárnu Rodas v Šestajovicích. Hned po příjezdu je majitelka svíčkárny zavedla do výrobny svíček, kde měly možnost poznat tajemství samotné výroby. V rámci exkurze si děti vyráběly plovoucí svíčky ze skořápek ořechů, svíčku z vydlabaného citronu, dle své fantazie si dvě bílé svíčky obarvily a naplnily si sáček koupelovou solí s vůní rozmarýnu.

Když si děti uložily výrobky do svých batůžků, prohlédly si zvířátka minifarmy, která je součástí areálu. Před odjezdem navštívily podnikovou prodejnu, kde nakoupily dárečky pro své blízké. Kromě krásných svíček jsme si všichni odvezli nezapomenutelné zážitky.

INFO - 7. 11. 2011 se s dětmi (I. B a IV. tř.) vydáme na exkurzi do svíčkárny Rodas v Šestajovicích.

Cena exkurze činí 150,- (100,- doprava + 50,- svíčkárna).

S sebou: svačinu, 4 skořápky vlašských ořechů, 1 polovinu odšťavněného a vydlabaného citronu. V rámci exkurze si děti vyrobí a na památku odvezou svíčky ze skořápek, citronu, 2 obarvené svíčky 20 x 170 mm a naplní si sáček koupelovou solí s esenciálním olejem. Svíčky a koupelová sůl jsou v ceně exkurze. V areálu svíčkárny je minifarma, která je součástí exkurze. V podnikové prodejně svíček si děti mohou zakoupit svíčky za podnikové ceny. Návrat z exkurze bude včas upřesněn, pravděpodobně mezi 12 - 13h. V případě zájmu se můžete podívat na stránky http://www.rodas.cz.

Aktualizováno ( Pondělí, 07 listopad 2011 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5060935
designed by www.madeyourweb.com