Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Sobotní vycházka ŠD Tisk E-mail
Napsal Magda Vaňková   

Vážení rodiče,
V minulém školním roce pořádala naše družina jednu sobotu v měsíci vycházky do okolí. Chtěla bych v této tradici pokračovat a proto se první sobotní vycházka uskuteční 17. září 2011 – pod názvem: PUTOVÁNÍ ZA VODOU.
Další vycházky plánuji do vodárny Vojtěchov a vodojemu na Romanově.
Sejdeme na vlakovém nádraží ve Mšeně ve 12.15 hodin a pojedeme vlakem do Skramouše (odjezd ve 12.27). Odtud půjdeme pěšky Vrátenský údolím ke studánce ve Hlovci. Vycházka není povinná, ale potřebuji závazně vědět, kdo se zúčastní. Děti musí mít vhodnou obuv, přiměřené oblečení k aktuálnímu počasí, pití a svačinu. Pokud se přihlášené dítě nedostaví do odjezdu vlaku, budu to považovat za skutečnost, že nejde, a odjíždíme s přítomnými dětmi do Skramouše.

Za krásného sobotního odpoledne se vydalo 15 dětí vláčkem do Skramouše. V úvodu cesty je čekalo překvapení v podobě hodně rozbahněného terénu. V lese však už byla cestička suchá a výletníci se ubírali směrem ke Mšenu. Prohlédli si Hlovecký most a poté odbočili ke studánce, kde se dozvěděli o těžkých dobách, kdy lidé museli pro vodu chodit daleko a nosit ji ve vědrech domů. 

Aktualizováno ( Neděle, 18 září 2011 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5060787
designed by www.madeyourweb.com