Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Slavnostní otevření učebny Tisk E-mail
Napsal Ing. Daniela Sobotková   

Slavnostní otevření učebny v přírodě

Dne 11. 6. 2008 jsme se sešli v parku před školou, abychom spolu s panem starostou a zástupcem tisku oficiálně zahájili provoz naší nové učebny v přírodě.

Jak to vlastně začalo? V roce 2007 vyhlásilo Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy dotační program Podpora environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty. V rámci tohoto programu podala naše škola projekt na vybudování učebny v přírodě. Projekt byl přijat, obdrželi jsme dotaci 90 tisíc korun a záměr projektu jsme mohli zrealizovat. Máme tedy dvě stanoviště učebny umístěná v parku před školou, kde v horkých dnech oceníme příjemný stín vzrostlých stromů, který nám tak chybí na školním hřišti.

Učebny jsou směrované k interaktivním formám výuky přírodovědných předmětů, ale mohou sloužit i k vytvoření příjemné atmosféry v hodině literatury, výtvarné výchovy a j. Výukové materiály ve vitrínách týkající se okolní přírody i posezení na lavičkách mohou sloužit také našim občanům a turistům, kteří tudy procházejí z vlakového nádraží. Jsem ráda, že se náš projekt podařilo zrealizovat právě k 80. výročí postavení naší školy a doufám, že učebny budou dobře sloužit ke spokojenosti nás učitelů i našich žáků.

Koordinátor EVVO Daniela Sobotková

 

Aktualizováno ( Čtvrtek, 10 červenec 2008 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2003.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5060619
designed by www.madeyourweb.com