Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Lyžařský ozdravný pobyt 2011 Tisk E-mail
Napsal Mgr. Hana Nečasová   

Lyžařský ozdravný pobyt 2011 - jarní prázdniny

Odjezd: 13. 2. 2011 (neděle)
Příjezd: 18. 2. 2011 (pátek)

Ozdravný pobyt na lyžích i snowboardu

Před 10 lety jsme poprvé s dětmi ze ZŠ Mšeno vyrazili na lyžařský ozdravný pobyt na horách. Od té doby se stalo již tradicí trávit společně jarní prázdniny na lyžích. Každý rok vyjíždíme do hor s více jak 30 dětmi, které nechtějí „prosedět“ jarní prázdniny např. u počítače či televize. Naopak chtějí prožít 5 dnů aktivně na svahu, ať už zdokonalováním svého lyžařského či snowboardové umění nebo zábavně při večerních soutěžích a hrách.

V letošním roce jsme se již po páté vydali do penzionu Ruzyně v Českém Šumburku. Do tohoto místa se vracíme opakovaně a rádi nejen z důvodu kvalitního zázemí, ale především kvůli 520m dlouhé sjezdovce, která je umístěna hned vedle penzionu. Po celých pět dnů pobytu máme celou sjezdovku jen pro sebe, plně vyhovuje nejen již zkušeným lyžařům a snowboarďákům, ale i nám instruktorům pro výuku všech nováčků – letos 5 lyžařů + 5 snowboarďáků.

Stejně jako v minulých letech i letos jsme pilně trénovali na svahu každý den a v závěru výcviku se všichni zúčastnili tradičního závodu ve slalomu. Nejlepší slalomové výkony byly v poslední karnevalový večer oceněny medailí, diplomem a cenou, diplom a drobnou odměnu obdrželi i ostatní závodníci. Další diplomy a odměny si děti z pobytu odvážely za různé soutěže, za bodování pokojů, za nejlepší masku apod.

Doufám, že diplomy a medaile nebyly tím jediným, co si děti v pátek odvážely z hor domů. Snad si také odvezly nevšední zážitky a pocit, že lyžování je PRIMA (a stejně jako my se už těší na příští jarní prázdniny 20. - 24. 2. 2012)

Aktualizováno ( Čtvrtek, 17 březen 2011 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5038294
designed by www.madeyourweb.com