Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Noční škola - 9.A Tisk E-mail
Napsal Mgr. Jiřina Trunková   

Noční škola IX.A

Dne 22. října pro IX.A uspořádala paní Trunková a paní Vaňková páteční večer pod názvem „Noční škola“. Sraz jsme měli v 18:30 před školou, když nám paní Vaňková otevřela dveře od školy, šli jsme do školní družiny, připravili věci na spaní,  někteří se i převlékli do tepláků, aby se jim lépe hrály hry. Šli jsme do počítačové učebny a tam nám řekli, že budeme chodit postupně po jednom po celé škole jen při svíčkách a odpovídat na otázky, které byly rozmístěné po celé škole. Jeden spolužák na otázku „Co má ovce za mládě?“, odpověděl - ovčátko. Myslím, že tohle byla asi nejlepší odpověď ze všech!

Pak jsme se přesunuli do kuchyňky a uvařili jsme si velice dobré špagety. Do práce jsme se zapojili všichni. Některé žákyně strouhaly sýr, jedna žákyně hlídala špagety, aby se nerozvařily. Když jsme umyli nádobí, sedli jsme si ke stolu a paní Vaňková si každého po jednom volala za dveře a vysvětlovala, kam máme jít. Cesta vedla do učebny Přírodopisu, kde na nás čekala kostra a na ní pověšené různé sladkosti . Byla tam tma, jen dvě svíčky, někteří jsme se báli otevřít i dveře. Když jsme toto splnili, přemístili jsme se na školní věž. Na věži nesvítila světla, tak jsme si museli svítit mobilním telefonem. Paní ředitelka svítila tím stylem, že nás fotila foťákem. Blesk byl opravdu silný.

Bylo okolo půl desáté a přišel pan učitel Kindl. Připravil nám na sále školy s jedním žákem věci na takovou menší diskotéku. Než jsme začali tancovat, hráli jsme různé hry. Například že jsme si udělali papírovou čepici, jednoho jsme poslali za dveře a někomu jsme dali pod čepici vajíčko. Naštěstí nikdo nikomu neudělal na hlavě „vaječný přeliv“. Tancovali jsme dlouho do noc. Pak nám paní Trunková oznámila, že jdeme hledat poklad. Poklad našla Monika Nečasová v ředitelně. Byl to výborný polárkový dort. V ředitelně jsme strávili krásnou hodinku povídám o všem možném. Bylo už opravdu dost pozdě a my se vypravili do družiny uložit se ke spánku. Ráno nám paní ředitelka uvařila dobrý čaj a mohli jsme se rozejít do našich domovů . Už teď ale víme, že by sme ještě alespoň jednou chtěli „Noční školu„ zažít ! Přece jen jsme deváťáci, tak si to musíme co nejvíce užít …

Martina Havláková, žákyně IX.A

Aktualizováno ( Úterý, 26 říjen 2010 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5060689
designed by www.madeyourweb.com