Menu Content/Inhalt

Šk.rok 2019/2020

Změny obsahu

Na podruhé ZLATO!!! Tisk E-mail

Štěstí! Co je štěstí?... Podle kultovního československého filmu je to úspěch. Ale úspěch je třeba podpořit i talentem a umem. Florbalisté ze ZŠ Mšeno mají jak štěstí, tak talent. A po sobotě s datem 17. května je jasné, že také umí.

Právě v tento den se v Kralupech nad Vltavou konal tradiční NovoTech Open 2008 pro mladší kategorii. Naši hoši odevzdali duši a po zásluze si převzali pohár vítězů a zlaté medaile. Přestože jsme jednou remizovali a opět neuspěli v nájezdech, finálové utkání proti FbC Veltrusy posunulo kluky k vysněnému zlatu. Soupeře doslova převálcovali poměrem 6:1 a skvěle zachytal brankář Mšena David Vysloužil, který byl po zásluze jmenován nejlepším gólmanem turnaje.

Je evidentní, že tým florbalistů ze ZŠ Mšeno je plný talentů a pod vedením bývalého profesionálního hokejisty kluci vytvářejí skvělý příslib úspěchů pro mšenský sport.

Zlatý tým z turnaje

 

Saska, Vysloužil - Chmelík (Vacík), Kozurak, Kvapil (L.Novotný), Zabilanský (V.Červinka), Guttenberg - Ernst, Kováč, D.Novotný, Tyle, D.Stejskal

Úspěchy florbalového týmu

Sestava FbC Killers Mšeno:

Aktualizováno ( Čtvrtek, 10 červenec 2008 )
 
< Předch.   Další >
A+ | A- | Reset

Ankety

Naše škola

2009.jpg

Počet přístupů od 1.1.2008

Přístupů: 5062818
designed by www.madeyourweb.com